Putin a primit în dar un cățel din Turkmenistan (VIDEO)

Putin a primit în dar un cățel din Turkmenistan (VIDEO)

Președintele rus, Vladimir Putin, mai are un cîine, Alabai, pe care l-au numit Vernîi.

 

 

La întîlnirea de la Soci, înainte de Summitul CSI, președintele Turkmenistanului, Gurbangulî Berdimuhamedov, i-a oferit în dar omologului său rus un cățel de rasă Alabai. Numele cățelului este Vernîi (fidel).

Berdimuhamedov l-a felicitat pe Vladimir Putin cu ocazia zilei de naștere. „Dacă îmi permiteți, aș dori să încep cu o misiune plăcută. Recent ați avut o zi bună, a îngerului, așa că vă felicit din suflet. Vă doresc, desigur, cel mai important lucru, sănătate trainică, succese și tot ce e mai bun”, i-a spus președintele Turkmenistanului lui Putin.

"Știu că faceți multe lucruri în domeniul ecologiei mediului, nu numai în țara Dvs., ci și în lume. Avem un prieten, probabil știți, este un cîine, Alabai. Și astăzi l-am adus cu mine pe micul Alabai, numele lui este Vernîi. La Dvs., cred, este, de asemenea, un nume popular. Cînd am desfășurat Jocurile din Asia, simbolul principal al acestora a fost Alabaiul", a povestit Berdimuhamedov.

"Cred că o să Vă placă. Ei sînt sănătoși", a spus liderul turkmen despre cățel. "Știu, știu", a prins a rîde Putin. "Dar cel mai important e că sînt foarte fideli", a repetat Berdymukhamedov.

Mai tîrziu, au adus o cușcă portabilă cu cățelul. Președintele Turkmenistanului a luat cățelul din cușcă și i l-a înmînat lui Putin. Liderul rus l-a ridicat în brațe și l-a strîns la piept.

 

 

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load