X 
Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3993

Ana Guțu a părăsit platoul în timpul unei emisiuni LIVE (VIDEO)

10 oct. 2017,, 17:40  
2415 1

Prim-vicepreședintele Partidului Unității Naționale, Ana Guțu, a părăsit platoul în timpul emisiunii „Glavnoe” (Important) de la postul de televiziune TVC21.

După o polemică de cîteva minute cu moderatoarea și invitații cu privire la subiectul unirii Romîniei cu Republica Moldova, Guțu și-a scos microfonul în timpul emisiunii LIVE și a părăsit platoul.

Moderatoarea și invitații nu au fost de acord cu Ana Guțu, care afirma că Republica Moldova a primit o serie de investiții și împrumuturi nerambursabile de la UE și Romînia, cît și dorința unor cetățeni de a se uni cu teritoriul de peste Prut.

„Nu trebuie să manipulați. Maria v-a promis? Mă deranjează cînd dezbaterile au loc în așa fel. Așa cum au fost conduse astăzi de dvs (moderatoare). Nu m-ați ascultat. Transmiteți salutări bunicii. Nu este corect ce ați făcut astăzi. Fiți sănătoasă”, a precizat Ana Guțu.

În timpul emisiunii, moderatoarea a insistat pe anumite subiecte și, pe alocuri, nu a permis fostei deputate să vorbească și a ridicat tonul vocii în timpul discuției.


La scurt timp, Ana Guțu a scris pe pagina de Facebook a site-ului agora.md: „Agora, am plecat pentru ca moderatoarea habar nu are de deontologie profesionala, si, vizibil a fost un complot dezgustator pentru a ridiculiza unionismul. Maria Levcenco a coborat la nivelul romînofobilor din coloana a cincea - vizibil deranjata de implicarea lui Traian Basescu in politica de pe Bîc".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?