La Cahul se desfășoară un eveniment unic

La Cahul se desfășoară un eveniment unic

În perioada 6-7 octombrie 2017, la Cahul are loc, în premieră, Forumul Profesiilor „O carieră de succes acasă”, notează NOI.md. 

Evenimentul este organizat de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), în parteneriat cu Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA), prima ediție a Forumului Profesiilor „O carieră de succes acasă”. 

În cadrul Forumului va avea loc masa rotundă cu genericul „Ghidarea în carieră a tinerilor – provocări și perspective”. La eveniment vor participa reprezentanți ai instituțiilor educaționale, Direcției educație Cahul, ai administrației publice locale, agenți economici, ONG-uri, mass-media. Participanții vor împărtăși experiența în domeniul ghidării în carieră și vor discuta acțiuni de perspectivă în domeniul ghidării în carieră a tinerilor.

Evenimentul de la Cahul este primul dintr-un șir mai larg de manifestații similare. Forumul Profesiilor urmează să fie organizat ulterior la Soroca (cuprinzând localitățile din Nordul țării), dar și la Chișinău (localitățile din Centrul țării).

 

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load