Florin Piersic revine la Chișinău cu un spectacol de zile mari! ©

Florin Piersic revine la Chișinău cu un spectacol de zile mari!

Cel mai îndrăgit actor din România, maestrul FLORIN PIERSIC, va găzdui în curând la Chișinău un spectacol de excepție, cu genericul - Nu-ntreba câți ani am.

O seară de zile mari, alături de care Măria sa va avea și niște invitați surpriză - prietenii de-o viață:  cântăreața de operă Daniela Vlădescu, excepționala actriță  Adriana Trandafir, poetul Ovidiu Purdea Someș, Dinu Iancu Sălăjanu cu vocea sa minunată și formidabila noastră interpretăOlga Ciolacu.

De-a lungul timpului, Florin Piersic a primit titlul de „Cetăţean de Onoare” al mai multor oraşe din România precum Bacău, Cluj-Napoca, Caracal, Sighet, Suceava, Baia Mare, Oradea, Bucureşti și Galaţi. Având în vedere că tatăl său a activat în calitate de medic veterinar în Basarabia, la Soroca, actorul se simte foarte atașat de meleagurile Moldovei și mereu a rămas profund impresionat de ospitalitatea și căldura cu care a fost primit pe aceste meleaguri.

Florin Piersic și-a dorit foarte mult să devină cetățean al R. Moldova și iata ca pe 10 decembrie 2012, prin decretul preşedintelui Nicolae Timofti, actorului i s-a acordat cetăţenia Republicii Moldova și titlul onorific de Artist al Poporului – cel mai frumos cadou pe care-l poartă în inima Domniei sale. Acest titlul i-a fost acordat în semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite în dezvoltarea artei scenice, pentru succese remarcabile în activitatea de creație și contribuție substanțială la aprofundarea relațiilor culturale dintre România și Republica Moldova.

”Sunt fericit de fiecare dată când revin la  Chișinău, un loc de care mă leagă prietenii de o viață, un loc de care mi-e mereu dor și în care mă simt întotdeauna dorit, unde mereu am avut parte de un public ieșit din comun, matur, cultural, subtil și rafinat,”, mărturisește celebrul actor.

Nu ratați această seară excepțională – seara lui Florin Piersic! O atmosferă de neuitat, cu multă muzică, poezie, bancuri și voie bună vă așteaptă în data de 27 octombrie, la orele 19.00, la Palatul Național “Nicolae Sulac”. Biletele le puteți procura la Casele Palatului Național “Nicolae Sulac” sau la Centrul Cultural Vatra, str. București 67. Pentru informații adăugătoare, sunați la 079551133, 069933683.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Sondaj Toate

load