X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Alertă într-un tren! Un bărbat a citit din Biblie cu voce

4 oct. 2017,, 02:28   Externe
2116 0

Panică într-un tren de Marea Britanie! Pasagerii au oprit trenul și au evacuat un vagon, după ce au auzit un bărbat care citește cu voce tare din Biblie.

Circulația în zonă a fost oprită timp de mai multe ore, în urma acestui incident care a avut loc în apropiere de stația din Wimbledon, în sud-vestul Londrei.

Oamenii s-au speriat teribil, după ce un bărbat a început să citească cu voce tare din Biblie. Un pasager a povestit că atunci cînd acesta a spus cu voce tare că „moartea nu este sfîrșitul”, cei aflați în vagon au vrut să evacueze garnitura. Mai mult, anterior, o persoană l-a rugat pe bărbat să citească în gînd, iar acesta „s-a oprit și a stat cu capul plecat”.

Trenul s-a oprit în afara stației, iar pasagerii au deschis singuri ușile, ieșind din vagon direct pe calea ferată. Circulația în zonă a fost oprită timp de aproximativ 12 ore, după cum au anunțat reprezentanții companiei feroviare. Trenul circula pe ruta Shepperton – London Waterloo. Nicio persoană nu a fost arestată, a menționat Poliția britanică a Transportului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?