X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Ceban: Primesc tot mai multe amenințări de la membrii PL

3 oct. 2017,, 18:10   Politică
2472 2

Consilierul municipal al PSRM Ion Ceban susține că el și familia sa au primit amenințări de la diferiți reprezentați ai Partidului Liberal, comunică NOI.md.

Potrivit lui, ultimul caz de acest gen a avut loc recent, cînd tatăl său a fost amenințat de șeful Direcției sănătate a municipiului Chișinău, liberalul Mihai Moldovanu.

„Mihai Moldovanu, indirect, a făcut amenințări la adresa tatălui meu, care are gradul I de invaliditate pentru participarea la lichidarea consecinţelor avariei de la Cernobîl, că va fi lipsit de gradul de invaliditate, mai ales ținînd cont de faptul că are un cuvînt de spus în această comisie. Moldovanu a spus să fie atent unde își face analizele de laborator și ce tratamente primește, iar la adresa mamei - că va face tot posibilul și va apela la toate instanțele, va plăți toți banii ca mama să facă pușcărie. Amenințările vin și din partea consilierilor liberali, spre exemplu, a președintelui fracțiunii PL în CMC, Ion Cebanu: "vedeți unde o să vă găsiți fiul", "poate să dispară fără urme sau poate să-l calce mașina", transmise tot părinților mei”, a relatat consilierul.

Ion Ceban presupune că aceste avertismente ar avea legătură cu deconspirarea schemelor de corupție de la Primărie, din ultimii doi ani. „Cred că voi apela totuși la organele de drept să se autosesizeze”, a adăugat el.

În replică, șeful Direcției sănătate a municipiului Chișinău a respins acuzațiile aduse de Ceban.


„Eu îl cunosc mult prea bine pe tatăl tău, ca să-l ameninț. Etica și deontologia medicală nu-mi permite să recurg la asemenea gesturi și acțiuni. Spre deosebire de tine, eu niciodată nu am manipulat opinia publică prin discursuri isterizate și minciuni, denigrînd imaginea altora”, a reacționat Mihai Moldovanu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?