X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Președintele raionului Dubăsari se declară nevinovat

30 sep. 2017,, 11:00   Politică
3627 1

Președintele raionului Dubăsari, Grigore Policinschi, se declară nevinovat de acuzațiile care îi sunt aduse Procuratura Anticorupție și crede că ancheta va demonstra acest lucru.

Reacția sa a fost publicată în rețele de socializare după eliberarea din arest. ”Nu cred că suntem ideali, dar acuzațiile de fraude și prejudicii aduse mie nu pot fi acceptate, fiindcă sunt nejustificate”, a scris Policinschi.

”Vreau să cred că totul se va clarifica cu bine, fiindcă noi avem și le vom prezenta colegilor din cadrul CNA toate documentele și argumentele ce confirmă utilizarea conformă a surselor bugetului raional și, respectiv, nevinovăția mea”, se arată convins președintele raionului Dubăsari.

Grigore Policinschi a mulțumit ofițerilor CNA pentru corectitudine si comportament demn. Amintim că președintele raionului Dubăsari a fost reținut pentru depășirea atribuțiilor de serviciu, cauzat cu prejudiciu considerabil pentru bugetul de stat. El a fost eliberat din arest, dar are interdicția de a părăsi țara.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?