Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3993

Ancelotti, dat afară de la “Bayern” Munchem

28 sep. 2017,, 22:30   Sport
9032 0

Christian Falk, cel care a anunţat iniţial informaţia potrivit căreia anrenorul Carlo Ancelotti urmează să fie demis, a anunţat despărţirea italianului de Bayern.

Este cea mai rapidă demitere din istoria lui “Bayern”. În istoria bavarezilor, niciun alt antrenor nu a fost schimbat atât de devreme în sezon. De altfel, doar Jupp Heynckes, în octombrie 1991, a fost concediat de pe banca bavarezilor înainte de luna decembrie. Interimar va fi Willy Sagnol, secundul lui "Carletto", scrie digisport.ro.

Preşedintele comitetului director, Karl-Heinz Rummenigge, şi directorul sportiv Hasan Salihamidzic nu au dorit să răspundă chestiunilor legate de viitorul tehnicianului italian, la plecarea din Paris, a mai precizat Sport Bild, citat de Agerpres.

"Este o înfrîngere foarte dureroasă, o înfrîngere pe care trebuie să o analizăm şi în urma căreia va trebui să tragem concluziile, pentru că ce am văzut, nu este Bayern Munchen", declarase Rummenigge după meci.


Paris Saint-Germain a cîştigat la scor de forfait, 3-0, derby-ul zilei în grupele Ligii Campionilor la fotbal, cu “Bayern” Munchen, pe '”Parc des Princes”'.

Parizienii au deschis scorul încă din minutul 2, prin Dani Alves, celelalte goluri fiind marcate de uruguayanul Edinson Cavani (31) şi de un alt brazilian, Neymar (63).

După şase etape, “Bayern” este a treia în Bundesliga, cu 13 puncte, devansată de “Borussia” Dortmund, 16 puncte, şi Hoffenheim, 14 puncte.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?