Motivul plecării reprezentanților unor companii din Moldova la Las Vegas

Motivul plecării reprezentanților unor companii din Moldova la Las Vegas

Reprezentanții a 11 companii din Moldova membre ale CCI participă în perioada 25-27 septembrie la Expoziția internațională de ambalaje – Pack Expo 2017 la Las Vegas, SUA.

Surse din cadrul Camerei de Comerț și Industrie a Moldovei au comunicat pentru NOI.md că la Expoziție participă companiile moldovenești Franzeluța, Luxgaz, Marsonix, SDS Ekip, Fruitmol Group, Remacosim și altele.

La Expoziția Pack Expo ele vor putea să se familiarizeze cu ideile inovaționale din peste 40 de sectoare industriale de ambalare și vor putea face cunoștință cu 30 de mii de profesioniști din acest domeniu.

La Expoziție este prezentat ambalaj modern și utilaj tehnologic performant pentru un spectru larg de produse, inclusiv produse alimentare și băuturi, produse de consum larg, produse industriale. La eveniment participă 2 mii de companii din 125 de țări ale lumii.

Programul de afaceri foarte vast al Expoziției pune accent pe vizitatorii specializați străini, pe outsourcing și pe relocalizarea procesului de producție.

CCI speră că membrii delegației Moldovei care participă la această expoziție vor reveni acasă cu idei noi pentru prosperarea sectorului în care activează.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load