COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Oamenii își doresc stabilitate și un guvern puternic (VIDEO)

Oamenii își doresc stabilitate și un guvern puternic (VIDEO)

Oamenii au obosit de bătăliile de pe arena politică din Republica Moldova și își doresc stabilitate. Aceștea acordă un vot de încredere Guvernului Chicu și își doresc realizări concrete pentru binele moldovenilor și a țării.

”Ne dorim ca noul guvern să fie mai aproape de popor. Ca oamenii să înțeleagă și să simtă lucrurile care se fac”, a spus o femeie.

Deși recunosc că după ultimele evenimente politice nu știu dacă noul Guvern se va menține mult la putere, dar totuși oamenii își doresc o viață mai bună.
”Noi le-am dat o șansă și avem încredere că vor avea realizări”, a adăugat o altă trecătoare.


”Eu sper că o să facă măcar o schimbare spre bine. Eu nu vreau să plec din țara mea, eu vreau ca copiii mei să crească anume în țara asta, anume în țara în care am crescut și eu și vreau ca totul să fie bine în țara mea”, a spus o tînără.

Oamenii își doresc ca Republica Moldova să crească și să se dezvolte.

Reamintim că pe data de 12 noiembrie Parlamentul Republicii Moldova a acordat vot de neîncredere Guvernului Sandu, iar după Președintele a înaintat candidatura lui Ion Chicu pentru funcția de premier. Parlamentul i-a acordat vot de încredere Guvernului Chicu pe 14 noiembrie.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load