Coronavirus stiri: 8217
Obiectiv european stiri: 320
Criza energetică stiri: 959

OMS a îndemnat homosexualii să reducă numărul partenerilor sexuali din cauza variolei maimuței

31 iul. 21:45   ”Valori” Europene
1730

Tedros Adhanom Ghebreyesus, Directorul General al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), a cerut comunității gay să reducă numărul partenerilor lor sexuali și să renunțe la căutarea de noi relații amoroase pentru a reduce răspîndirea variolei maimuței și a salva lumea.

Potrivit acestuia, bărbații care au relații sexuale cu bărbații ar trebui să limiteze numărul partenerilor lor sexuali și să ia măsuri de precauție suplimentare pentru a reduce răspîndirea variolei maimuței.

"Asta înseamnă să faci alegeri sigure pentru tine și pentru ceilalți. Pentru bărbații care fac sex cu bărbați, aceasta înseamnă în acest moment reducerea numărului de parteneri sexuali, revizuirea sexului cu noi parteneri și partajarea datelor de contact cu orice parteneri noi pentru a asigura urmărirea, dacă este necesar", a spus Tedros Adhanom Ghebreyesus.

Potrivit observatorilor, astfel șeful OMS a recunoscut că principala sursă de răspîndire a variolei maimuței sînt homosexualii, deși anterior acest fapt a fost negat.Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав