COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Tiraspolul a publicat fotografii cu cei doi șoferi reținuți. De ce sînt acuzați

Tiraspolul a publicat fotografii cu cei doi șoferi reținuți. De ce sînt acuzați

Așa-zisul minister de interne de la Tiraspol a publicat fotografii cu cei doi șoferi de ambulanță din Molovata Nouă, reținuți de miliția separatistă în dimineața lui trei aprilie.

Tiraspolul pretinde că aceștia sînt „cetățeni” transnistreni, scrie deschide.md.

În comunicatul „ministerului de interne” se menționează că cei doi bărbați au fost în vizită la o rudă într-o localitate controlată de autoritățile constituționale ale R. Moldova, iar la întoarcere au vrut să ocolească punctele de control instituite în contextul „stării de urgență” ca să nu stea 14 zile în carantină. Miliția transnistreană i-a reținut și i-a condamnat la 15 zile de detenție.


Amintim că Asociația Promo-LEX a anunțat astăzi că în dimineața zilei de 3 aprilie 2020, Cebotari Anatolii și Carpov Alexei, locuitori ai satului Molovata Nouă, r. Dubăsari, aflîndu-se în or. Dubăsari (zonă de securitate aflată sub controlul organelor secesioniste) au fost reținuți de către reprezentanții miliției din or. Dubăsari.

Totodată, așa-zisul ministru de interne al Transnistriei, Ruslan Mova, a declarat ă cei doi șoferi „au încălcat regimul de carantină”.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load