X 

Teatrul găgăuz va pune în scenă la Tiraspol un spectacol regizat de Dmitri Coev

4 mar. 09:45   Transnistria
1685 0

Pe 10 martie, la Tiraspol, în cadrul tradiționalului festival "Mărțișor", Teatrul Național Găgăuz ”D. Tanasoglu” din Ceadîr-Lunga va juca piesa "Capcana" pusă în scenă de artistul emerit al Moldovei, regizorul Teatrului Dramatic Rus de Stat ”A.P.Cehov”, Dmitri Coev.

După cum a relatat Dmitri Coev pentru Noi.md, piesa "Capcana" este o comedie criminală după piesa lui Robert Tom, pe care a pus-o în scenă la Teatrul Național Găgăuz ”D. Tanasoglu” din Ceadîr-Lunga acum cinci ani, iar acum, în cadrul Festivalului "Mărțișor" de la Tiraspol, teatrul găgăuz va juca acest spectacol.

"Teatrul găgăuz va pune în scenă la Tiraspol un spectacol realizat de un regizor din Chișinău. Aceasta este sinteza teatrelor pe care le avem deja și acesta este începutul unui viitor proiect comun teatral care se planifică a fi realizat în viitorul apropiat pentru a consolida legăturile interetnice din țara noastră și a construi prin cultură punți între locuitorii din diferite regiuni și naționalități", a subliniat Dmitri Coev.

2
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Problemele legate de anularea zborurilor Air Moldova și plecarea mai multor companii aeriene reprezintă:
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий