În Transnistria a murit fostul director al Uzinei Metalurgice Moldovenești

În Transnistria a decedat Anatolie Belitcenco, fost director al Uzinei metalurgice moldovenești, care a condus această fabrică timp de 20 de ani.

Despre aceasta a informat guvernul Transnistriei, care a menționat că conducerea Cabinetului de miniștri a exprimat condoleanțe rudelor și persoanelor apropiate lui Anatolie Belitcenco, care s-a stins din viață la vîrsta de 83 de ani, relatează Noi.md.

Așa-numitul prim-ministru al Transnistriei, Alexandr Martînov, și membrii guvernului împărtășesc durerea pierderii lui Anatolie Belitcenco cu rudele și persoanele apropiate lui.

"Plecarea sa din viața a devenit o mare pierdere pentru cei care l-au cunoscut pe acest om minunat, inteligent și harnic, carea a adus o contribuție uriașă la dezvoltarea și formarea atât a Transnistriei, cît și uneia dintre cele mai mari întreprinderi din regiune. Amintirea despre acest conducător cu o vastă experiență și persoană talentată va rămîne pentru totdeauna în sufletele noastre", au menționat ei.

Anatolie Belitcenco a condus timp de 20 de ani Uzina metalurgică moldovenească, aducînd o contribuție semnificativă la formarea și dezvoltarea industriei Transnistriei. El a fost un activist civic activ, a apărat interesele comunității antreprenoriale în rîndurile Uniunii industriașilor, agricultorilor și antreprenorilor din Transnistria.


În ultimii ani a dus o muncă activă în cadrul Forumului popular transnistrean.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load