În Transnistria, a fost perfecţionată ordinea de transportare a mărfurilor de către persoane fizice

În Transnistria, a fost perfecţionată ordinea de transportare a mărfurilor de către persoane fizice

În Transnistria a fost îmbunătățită procedura de transportare la frontieră a mărfurilor de către persoane fizice, transmite Noi.md.

Informaţia vine din partea Comitetului Vamal de Stat al Transnistriei cu menţiunea că, începînd cu data de 1 ianuarie, 2019, a intrat în vigoare un decret al guvernului din 29 decembrie, 2018, prin care au fost aprobate listele de mărfuri permise pentru importul și exportul fără aplicarea de taxe vamale de către persoane fizice, totodată fiind anulate restricțiile anterioare privind costurile pentru anumite categorii de mărfuri importate în scopuri personale.

Plus la cele indicate, prin decretul guvernului Transnistriei nr. 486 din 29 decembrie, 2018 a fost aprobată Lista categoriilor de mărfuri care nu au legătură cu mărfurile pentru uz personal, precum și Lista anumitor tipuri de unităţi de transport auto şi moto și remorci pentru unităţi de transport auto şi moto, folosite în scopuri personale, importate de persoane fizice cu plata taxelor și a impozitelor vamale.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load