COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ce au discutat liderul Transnistriei și ambasadorul Rusiei

Ce au discutat liderul Transnistriei și ambasadorul Rusiei

Liderul Transnistrean, Vadim Krasnoselski a avut astăzi o întrevedere cu ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov, transmite Noi.md.

Potrivit Serviciului de presă al președintelui autoproclamatei RMN, discuția, organizată cu respectarea măsurilor de securitate, a avut loc în cabinetul de lucru al liderului Transnistriei. La eveniment a participat și Ministrul Afacerilor Externe al autoproclamatei RMN, Vitalie Ignatiev.

Interlocutorii au discutat despre evoluția situației privind răspîndirea coronavirusului în Transnistria, Rusia și în lume și au făcut un schimb de opinii privind eficiența măsurilor întreprinse pentru prevenirea acestuia.


Ei au vorbit, de asemenea, despre procesul de negocieri dintre Chișinău și Tiraspol, care s-a complicat considerabil în condițiile pandemiei.
Părțile au abordat și diferite aspecte ale interacțiunii ruso-transnistrene.

După cum se menționează, contactele conducerii Transnistriei cu diplomația rusă continuă să se dezvolte, în pofida restricțiilor temporare cauzate de răspîndirea COVID-19 în lume.

Interlocutorii au convenit să continue cooperarea în regim de lucru, prin intermediul telefoniei și a altor moduri de comunicare accesibile și sigure.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load