Vlah: A venit timpul să curățăm și Găgăuzia (VIDEO)

Vlah: A venit timpul să curățăm și Găgăuzia (VIDEO)

După Republica Moldova și în autonomia găgăuză ar trebui să fie concediați toți liderii serviciilor deconcentrate și ai întreprinderilor de stat care au forțat oamenii să participe la activitățile Partidului Democrat. 


O astfel de adresare video a făcut candidatul pentru funcția de bașcan, Irina Vlah. Politicianul i-a felicitat pe toți cetățenii Republicii Moldova pentru "evenimentul istoric care a avut loc pe 14 iunie".


"Țara noastră a scăpat, în cele din urmă, de presiune, amenințări și șantaj. Împreună am reușit să curățăm Republica Moldova. A sosit timpul și Găgăuziei. Trebuie să-i concediem pe toți cei care s-au folosit de statul lor de serviciu și de funcțiile pe care le dețin pentru a scoate oamenii la mitinguri și evenimente ale Partidului Democrat, prin amenințări cu concedierea", a spus Irina Vlah.


Ea a menționat că pentru "democrații găgăuzi, precum Dudnic, Dudoglo și alții, nu s-au găsit locuri în avioanele luxoase".


"Dar poporul nostru este foarte înțelept și s-a gîndit la asta. În Găgăuzia, deja au fost înhămați niște măgari găgăuzi care vă așteaptă să vă ducă peste hotarele autonomiei ca să eliberați Găgăuzia noastră de frică", a adăugat Vlah.


La finalul apelului, Irina Vlah a invitat toți locuitorii autonomiei să "respire liniștiți", iar "pe 30 iunie să participe la alegerile bașcanului Găgăuziei și să voteze pentru viitorul nostru!".
 


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load