Criza energetică stiri: 1778
Cutremure stiri: 391
Eurovision stiri: 428

Primăria Comrat va crește calitatea serviciilor administrative

20 oct. 2022,, 23:00   Sudul Moldovei
1179 0

Primăria municipiului Comrat va beneficia de programul e-Cancelarie, elaborat de un program internațional și este destinat utilizării în cadrul Centrelor de Informare și Servicii pentru Cetățeni.

Centrele sînt menite să asigure accesul rapid, eficient și transparent al cetățenilor la serviciile administrative prestate de autoritățile publice locale. „Un asemenea centru a fost înființat și la Comrat în 2019 cu ajutorul unui partener de dezvoltare, însă costul excesiv al programului specializat nu i-a permis primăriei să-l achiziționeze la acel moment.

La începutul săptămînii curente echipa Programului Comunitatea Mea a vizitat primăria Comrat pentru a prezenta posibilitățile programului specializat e-Cancelarie, care deja facilitează gestionarea fluxului de documente în toate Centrele de Informare și Servicii înființate cu suportul Programului.

Astfel primăria municipiului Comrat în curînd va trece la utilizarea programului e-Cancelarie care îi va permite să crească în continuare calitatea serviciilor administrative prestate de autorităţile locale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?