TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

La Comrat va avea loc ceremonia de inaugurare a noului bașcan ales al Găgăuziei

La Comrat va avea loc ceremonia de inaugurare a noului bașcan ales al Găgăuziei

În această seară, la Comrat, pe piața centrală va avea loc ceremonia de depunere a jurămîntului (inaugurarea) noului bașcan al Găgăuziei, Irina Vlah, transmite Noi.md.


La eveniment vor participa președintele Igor Dodon, președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, premierul moldovean, Maia Sandu, corpul diplomatic, deputați ai parlamentului și alți oficiali.


Ceremonia de depunere a jurămîntului va începe la ora 19 și va dura 1 oră și 20 de minute. După inaugurare, primele persoane vor face o declarație comună pentru presă. Apoi va avea loc un concert cu participarea artiștilor din estrada găgăuză, moldovenească și a vedetei, Sofia Rotaru.


În legătură cu ceremonia de inaugurare a bașcanului Găgăuziei, pe 19 iulie, în partea centrală a municipiului Comrat, deplasarea autovehiculelor va fi restricționată.


Evenimentele vor putea fi urmărite online. Transmisiunea directă va fi difuzată de Compania publică de televiziune și radio din Găgăuzia GRT, canalele Accent TV, Первый народный, Eni Ay, posturile de radio regionale Родное Радио, Просто Радио și Radio Albena.


Pe internet, transmisiunea live va fi disponibilă pe site-ul oficial al Găgăuziei www.gagauzia.md, pe portalurile privesc.eu, Gagauzinfo.md, precum și pe rețelele sociale ale bașcanului Irina Vlah.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load