COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Dodon le-a înmînat medicilor din Cahul Diploma de Onoare pentru lupta cu coronavirusul

Dodon le-a înmînat medicilor din Cahul Diploma de Onoare pentru lupta cu coronavirusul

Medicii spitalului raional Cahul, care tratează pacienții infectați de COVID-19, au primit Diploma de Onoare din partea președintelui Igor Dodon.

Șeful statului se află într-o vizită de lucru în sudul țării și a mers la spitalul raional, pentru a se documenta cu privire măsurile întreprinse în vederea combaterii răspîndirii virusului COVID-19.

Igor Dodon a vizitat și doi agenți economici din raionul Cahul și a discutat despre efectele crizei pandemice. Primul a fost fabrica de brînzeturi, care se confruntă cu dificultăți, acumulînd datorii față de furnizorii de materie primă și bugetul local. Cel de-al doilea agent economic este specializată în cultivarea cerealelor și a legumelor și se confruntă cu inundații frecvente a semănaturilor din cauza revărsărilor rîului Prut. Președintele le-a dat asigurări agenților economici că va oferi ajutor din partea statului.


În cadrul vizitei la Cahul, președintele a mers la doi veterani ai Marelui Război pentru Apărarea Patriei - Alexandru Cocoș și Ilia Axionov. Igor Dodon i-a felicitat pe ambii veterani cu ocazia Zilei Victoriei și le-a înmînat Ordinul Republicii.

Tot astăzi, șeful statului a vizitat două familii cu mulți copii din raionul Cahul. Una dintre acestea, familia Frigioi, educă tripleți, iar familia Bîtlan crește patru copii, unul din ei avînd probleme de sănătate. Igor Dodon le-a adus familiilor daruri și jucării pentru cei mai mici.

Șeful statului a discutat și cu Marcel Cenușă, președintele raionului, despre proiectele de infrastructură din raion. „Am dat asigurări că actuala conducere a țării va acorda tot sprijinul necesar în acest sens”, a subliniat Igor Dodon.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load