COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cîți primari au fost aleși în Găgăuzia după primul tur al alegerilor locale?

Cîți primari au fost aleși în Găgăuzia după primul tur al alegerilor locale?

Conform rezultatelor din primul tur al alegerilor locale din Găgăuzia, au fost aleși 21 de primari din 26, iar consilierii au fost aleși în toate localitățile din autonomie.

Despre aceasta a anunțat bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah, felicitîndu-i pe primarii aleși și consilierii locali pentru victoria obținută și dorindu-le să justifice în următorii patru ani încrederea considerabilă a locuitorilor autonomiei.

Irina Vlah a subliniat faptul că Comitetul Executiv al Găgăuziei, ca și pînă acum, va coopera cu primarii și consilierii, indiferent de opiniile și apartenența lor politică.


„Avem o sarcină comună - să continuăm dezvoltarea socio-economică a Găgăuziei și să facem regiunea noastră confortabilă pentru fiecare locuitor. Candidaților rămași în cursa electorală le doresc răbdare și vă îndemn să vă abțineți de la retorica agresivă și metodele ilegale de desfășurare a campaniei electorale. Pace, stabilitate și prosperitate Găgăuziei noastre!!!”, a scris bașcanul autonomiei pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load