Sub semnul Mazda. Cursele subterane la Mileștii Mici Winerun ©

16 mar. 17:23   Ştiri Auto
1886 0

Cursele "subterane" devin o frumoasă tradiție moldovenească. Pe 11 martie a avut loc deja tradiționalul Mileștii Mici Winerun. Partenerul oficial al cursei a fost Mazda, respectiv, și mașinile oficiale ale evenimentului au fost aceleași - modelele Mazda.

Citiți în postarea despre cursă, lanterne și străinii în Moldova, relatează pavelzingan.

Dacă nu ați fost la eveniment - întreabă participanții. Așa am și făcut.

Maxim Zorkin, director Sporter

Maxim, salut. Aceasta nu este prima cursă Milestii Mici Winerun, nu-i așa?

Nu este prima. Este deja a treia.

Numărul participanților crește de la o cursă la alta? Sau interesul pentru cursă s-a stabilizat în al treilea an?

Doar crește. Cea de-a treia ediție a Mileștii Mici Winerun a adunat 350 de participanți. Mai mult, am fost foarte mulțumiți că printre ei au fost și 70 de străini.

Din ce țări?

Aș spune "jumătate de Europa."Dup tradiție, au fost mulți alergători din România. Dar cei mai îndepărtați au fost olandezii. Numărul vizitatorilor străini crește de la an la an. Lor le place, le povestesc prietenilor. Aceasta este cea mai bună recomandare. Și fiți de acord, unde altundeva în lume poți parcurge o distanță de zece kilometri, din care nouă kilometri sub pămînt?

Și finișul este sub pămînt?

Atît finișul, cît și fodd zona, "pe pămînt" a fost doar startul și un kilometru afară.

Andrei Elistratov, Directorul Departamentul Publicitate la DAAC-Hermes

Bună, Andrei! Am impresia că nu ratezi nici o cursă în Moldova?

Cel puțin niciuna dintre cele în care mărcile noastre au fost parteneri sau organizatori. Dar anul acesta alerg pentru prima dată sub pămînt.

Pentru noi, orașele vinicole subterane este ceva obișnuit. Mulți dintre noi am fost acolo încă în copilărie, este interesant, dar, parcă, așa și ar trebui să fie. Dar cum reacționează străinii la cursa prin subsoluri? Care este reacția lor?

Uneori este chiar obscen, dar nu este în formă scrisă. Să spunem doar că cei care văd mașina intrînd în subteran și apoi ei înșiși aleargă sub pămînt kilometru după kilometru pe lîngă butoaie, săli de producție și degustare, prima dată ei rămîn șocați.

Ai putea compara cursele din Cricova și cele de la Milești. Prin ce se deosebesc?

Și într-o locație, și în alta organizarea este la cel mai înalt nivel. Dar cursa de la Milești pare a fi puțin mai extremală. Există o secțiune în care este absolut întuneric. Alergătorii aleargă cu lanterne. Se simte ca și cum te-ai filma îmntr-un film de zombie-apocalipsă. În general, alergarea prin subsol este o impresie specială — mirosuri diferite, acustică diferită, aer, praf. Fiecare alergător cel puțin o dată în viață ar trebui să încerce.

Nicolae Camerzan, directorul reprezentanței Mazda

Nicolae, bună ziua. A început Mazda să sprijine activ evenimentele sportive?

În fiecare an acestea atrag tot mai mulți oameni. Este responsabilitatea noastră socială să susținem evenimentele care promovează un stil de viață sănătos, în deosebi pe cele frumoase precum Mileștii Mici Winerun.

Ce mașină a fost prezentată la cursă?

Am vrut să oferim oportunitatea de a cunoaște mai bine Mazda СX 30. Aceasta este o mașină compactă excelentă pentru oraș, iar orice bărbat sau femeie se va simți confortabil la volan. Toate opțiunile de siguranță, iar Mazda este renumită pentru ele, sînt deja incluse în modelul de bază. Iar perioada de garanție de 6 ani de sau 150.000 de kilometri de rulaj, vorbesc de la sine. Mazda s-a impus demult ca o mașină de încredere cu care nu veți avea niciodată probleme.

Dar, în general, la cursa de alergare au fost prezentate 3 mașini Mazda. În afară de modelul menționat cx30 de culoarea roșu intens, au mai fost:
Modelul mare spațios de tracțiune integrală CX-60 plugin hybrid. Oamenii au rămas surprinși în special de consumul de combustibil declarat de producător în regim mixt – 2,1 L/100 km și o rezervă de putere de 63 km pe tracțiune electrică. Această putere a bateriei acoperă kilometrajul zilnic al majorității locuitorilor orașului.

SUV-ul CX-5 cu un clearence de 20 cm (7,6 inch.). Pînă la începerea cursei, CX-5 a fost testat de mai multe ori. De asemenea, această mașină a deschis cursa, atrăgînd alergătorii în adîncul subsolurilor.

Reamintim că DAAC Hermes este reprezentantul oficial al MAZDA în Moldova.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Problemele legate de anularea zborurilor Air Moldova și plecarea mai multor companii aeriene reprezintă:
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий