X 

Skoda Moldova - Partener premierii filmului "Puterea probabilității" ©

26 sep. 08:00   Ştiri Auto
2547 0

Skoda Moldova - Partener premierii filmului "Puterea probabilității" al regizorului Ivan Naniev.

Câte momente și evenimente interesante ne-a adus cinematograful în acest an! Și iată, pe 23 septembrie 2023, capitala Moldovei, Chișinău, a fost martora unei noi premiere cinematografice incredibile - filmul "Puterea probabilității" al talentatului regizor Ivan Naniev. Acest film promitea să fie unul dintre cele mai spectaculoase și memorabile proiecte cinematografice din acest an și ne-a îndeplinit sută la sută așteptările.

Skoda Moldova susține întotdeauna arta și cultura, iar participarea la un eveniment atât de important precum premiera unui film este un alt pas în această direcție.

Palatul Național Nicolae Sulac a fost ales pentru premiera filmului "Puterea probabilității". Această sală luxoasă a fost locul ideal pentru prezentarea filmului, unde publicul s-a putut bucura nu doar de un film spectaculos, ci și de o atmosferă plină de splendoare și lux.

Invitații premierei, printre care actori, regizori și personalități publice celebre, au avut ocazia să se bucure de un spectacol minunat pregătit de organizatori. Și, bineînțeles, o parte importantă a acestei seri incredibile au fost mașinile Skoda.

Echipa noastră Skoda Moldova este întotdeauna mândră să susțină evenimentele care promovează dezvoltarea culturală și arta. Parteneriatul cu premiera filmului "Puterea probabilității" a fost o onoare și o plăcere pentru noi. Sperăm că acest film va aduce publicului multă bucurie, inspirație și momente de neuitat, la fel ca și mașinile noastre.

Așteptăm cu nerăbdare noi oportunități de a susține evenimente culturale și de a ne încânta clienții și prietenii cu toate noutățile pe care le oferă Skoda Moldova. Viitorul este plin de momente luminoase și suntem gata să le împărtășim cu voi.

0
0
0
0
3

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?