X 
Arşiţa stiri: 167
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1412

Sa mergem spre viitor cu GEELY Geometry C ©

13 iun. 18:45   Ştiri Auto
3802 0

Astăzi, Lana Flor a prezentat în exclusivitate o analiză a unuia dintre cele mai inovatoare automobile prezente pe piața moldovenească. GEELY Geometry C nu este doar o mașină, ci este o bornă marcantă în dezvoltarea tehnologiei electrice!

Modelul complet electric Geometry C impresionează prin autonomia impunătoare de 480 de kilometri. Nu sînt multe mașini electrice care s-ar putea lăuda cu o astfel de autonomie, ceea ce o face alegerea ideală pentru călătorii lungi, fără a fi nevoie de o încărcare constantă.

Estetica modelului GEELY Geometry C este la fel de impresionantă ca și specificațiile sale tehnice. Designul futurist, minimalist, atrage atenția și se armonizează cu caracteristicile inovatoare. Acoperișul panoramic, proiecția parbrizului, volanul informativ, sistemul de control al vitezei de croazieră adaptiv, sistemul de păstrare a benzii de circulație, sistemul parktronic și camera de vizibilitate surround – toate acestea fac ca șofatul lui GEELY Geometry C să fie nu doar confortabil, ci și reconfortant.

Mașina electrică este, de asemenea, echipată cu senzori de parcare pentru o parcare convenabilă și oferă două tipuri de încărcare: încărcare europeană standard și încărcare rapidă. Acest lucru îl face nu numai ecologic, ci și convenabil de utilizat. "Viitorul - începe cu GEELY Geometry C", declară Lana Flor. Iar acum, modelul de top Geometry C este disponibil la doar 29.880 de dolari! Faceți un pas înainte în lumea mobilității electrice cu GEELY Geometry C astăzi!

Pentru mai multe informații despre GEELY și despre gama sa de modele, vizitați www.geely.md.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав