X 
Criza energetică stiri: 1608
Cutremure stiri: 271
Preşedintele stiri: 3390

Noul Ford Bronco a fost, din start, un ecou al trecutului ©

2 sep. 09:00   Ştiri Auto
2919 0

Noul Ford Bronco a fost un ecou al trecutului chiar din start. În designul său este clar evidentă influența directă a primei generații de automobile cu tracțiune integrală, acest lucru fiind și mai evident în noile versiuni pentru 2023 ale Heritage Edition. Vă invităm să priviți aceste scheme super-drăguțe de decor bicolor.

Vehiculele speciale sînt disponibile în versiuni cu două și patru uși, precum și în două niveluri de echipare separate: Heritage Edition și Heritage Limited Edition. Prima este echipată cu un EcoBoost cu patru cilindri de 2,3 litri și 300 CP și cuplu de torsiune de 325 Nm, care rămîne disponibil cu o cutie de viteze mecanică în șapte trepte, iar a doua este un EcoBoost V6 de 2,7 litri cu 330 CP si cuplu de torsiune de 410 Nm. Indiferent de opțiunea pe care o veți alege, ambele vor prezenta accente albe Oxford White și inscripții Race Red pe grilă.

Faimosul pachet Sasquatch Package face parte din echiparea standard, ceea ce înseamnă că toate sînt echipate cu anvelope Goodyear Wrangler de 35 de inci. Suspensia stabilizată off-road de înaltă performanță Ford 2.0 este dotată, de asemenea, cu amortizoare Bilstein cu deplasare lungă, cu senzor de poziție. Diferențiale de blocare față și spate completează designul pentru a se asigura că se pot învîrti la fel de bine cum ai spera cu un raport de demultiplicare de 4,7 : 1.

În interior, aceste două mașini sînt cu adevărat diferite una de cealaltă. Ediția Heritage obișnuită se bazează pe Bronco Big Bend, de aceea are banchete din țesătură în carouri. Totodată, Heritage Limited Edition se bazează pe un nivel de echipare mai înalt Badlands, cu banchete avînd finisaje din piele, care sînt în mare parte finisate cu țesătură de vinil cu cusături Race Red în alb și roșu. Panoul de instrumente Oxford White deosebește și mai mult aceste două mașini retro.

Ediția Bronco Heritage este livrată inițial în cinci culori de decor exterior, deși ediția limitată Heritage se lansează exclusiv în culorile Robin's Egg Blue, care se bazează pe culoarea veche Ford numită Arcadian Blue. Cea cu patru uși, prezentată în imagini, este vopsită în culoarea Yellowstone Metallic, care este un fel de ecou al culorii galbene Prairie Yellow din 1971 și lansarea sa este programată pentru sfîrșitul anului 2023. Încă o nuanță specială numită Peak Blue va apărea pe Limited în anul model 2024, ceea ce confirmă că aceste noi versiuni nu vor dispărea instantaneu.

Dacă vă doriți un Bronco Heritage Edition, fiți gata să plătiți 45.900 dolari (în SUA). Nu este deloc ieftin, dar este cu doar 1.135 USD mai scump decît nivelul obișnuit de echipare Big Bend cu pachetul Sasquatch Package. Dacă beți trece la versiunea Heritage Limited Edition, pe care Ford o va asambla în doar 1.966 de unități, veți avea de plătit 68.490 USD. Rețineți, acestea sînt cele mai bune două oferte, pentru care dalerul nu va adăuga niciun cent.

De asemenea, Ford a adoptat aceeași abordare în modificarea Bronco Sport pentru a oferi versiuni Heritage și Heritage Limited. Acestea au un design similar și sînt echipate cu un motor EcoBoost de 2,0 litri cu patru cilindri și 250 CP și cuplu de torsiune de 277 Nm. Dacă vă sînt mai mult pe plac astfel de opțiuni, le puteți achiziționa pentru 35.840 USD și, respectiv, 46.250 USD.

1
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În care categorie de vulnerabilitate ați fost plasat după înregistrarea pe compensatii.gov.com?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав