X 

Noul Dacia Sandero Stepway - perfecțiunea în materie de confort, performanță și tehnologie ©

21 sep. 09:00   Ştiri Auto
14453 0

În epicentrul vieții urbane, acolo unde stilul și caracterul practic se întâlnesc, s-a născut Dacia Sandero Stepway, partenerul tău perfect în jungla de piatră!

Cu bucurie, vă prezentăm noul Dacia Sandero Stepway, o mașină ce reprezintă perfecțiunea în materie de confort, performanță și tehnologie. Această bijuterie a tehnologiei auto este echipată cu o cutie de viteze automată, oferindu-vă o experiență de condus fără efort și confortabilă, ideală pentru traficul urban intens.

Una dintre caracteristicile distincte ale acestui vehicul este garda la sol înaltă de 201 mm, care vă permite să vă aventurați cu încredere pe terenuri variate, de la drumuri de țară la zonele urbane aglomerate. Cu Dacia Sandero Stepway, veți avea senzația de a domina drumul și de a vă bucura de o experiență de condus mai sigură și mai plăcută.

Pentru a vă menține conectați și pentru a facilita viața la bord, Dacia Sandero Stepway dispune de un sistem multimedia cu ecran tactil de 8’’, care vă permite să accesați cu ușurință toate funcțiile importante ale mașinii, și include funcția de replicare smartphone-ului prin cablu. Acest ecran inteligent vă oferă control total și facilitează interacțiunea cu mașina în timp real.

Pe lângă aceste caracteristici de top, Dacia Sandero Stepway vă impresionează și prin design-ul său modern și elegant, care se integrează perfect în mediul urban, dar și în peisajul rural. Linii fluide și detalii bine conturate fac din acest model o prezență atrăgătoare pe orice drum.

În concluzie, Dacia Sandero Stepway este mașina ideală pentru cei care caută o combinație perfectă între tehnologie avansată, performanță fiabilă și stil modern. Cu garda la sol înaltă de 201 mm, cutia de viteze automată și ecranul tactil de 8 inch, vă veți bucura de o experiență de condus fără compromisuri și de fiecare călătorie pe care o faceți. Dacia Sandero Stepway AUTOMAT automobilul care îți va îndeplini visele de aventură urbană și deplasări zilnice confortabile!

Pentru mai multe detalli accesați - https://dacia.md/oferte/sandero_stepWay.html

Sau vizitați showroom-ul Dacia al companiei DAAC-Hermes de pe str. Petricani, 17

12
4
1
2
4

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?