X 

Nissan Qashqai a obținut titlul «Cel mai bun automobil pentru șoferii din oraș» 2020

14 iul. 2020,, 16:19   Ştiri Auto
1785 0

Nissan Qashqai a obținut titlul «Cel mai bun automobil pentru șoferii din oraș » (Best Car for City Drivers), 2020 în versiunea AutoTrader.

Spre deosebire de alte concursuri auto, învingătorii AutoTrader New Car Awards sunt selectați de societatea britanică – cumpărătorii de automobile. Astfel proprietarii onorează modelele pe care le consider cele mai bune dintre cele rezente pe piață. Pentru ca Nissan Qashqai să fie recunoscut «Cel mai bun automobil pentru șoferii din oraș » au votat 9000 de proprietari de crossovere.

Potrivit lui Erin Baker, șef-redactor AutoTrader: «Nissan Qashqai obține premiul într-o competiție foarte dură. Pentru șoferii orășeni contează cheltuielile de exploatare, aici automobilul s-a prezentat perfect. Grație combinației inegalabile fiabilitate - spațiu-confort, Qashqai este învingătorul indiscutabil».

Nissan Qashqai


Directorul administrator Nissan Motor (GB) Ltd Andrew Humberstone a adăugat: « Nissan Qashqai are formula victoriei, grație căreia din prima zi a fost lider pe piața britanică a crossoverelor. Credem că în viitorul apropiat lucrurile nu se vor schimba. Ne bucură acest premiu, și nu doar pentru titlul de cel mai bun automobil pentru orășeni, dar și pentru că l-au votat mii de proprietari. Oameni care au încredere în Nissan și găsesc că au făcut alegerea corectă, ceea ce este foarte important pentru noi ».

După ce în a. 2007 Nissan a lansat Qashqai de primă generație, cel care a devenit pionier pe segmentul crossoverelor, modelul rămâne lider pe piață. Se explică prin faptul că Qashqai îmbină calitățile unui SUV (comoditate și design atrăgător) cu cele ale unui hatchbak (rentabilitate și dinamism).

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?