X 
Coronavirus stiri: 8130
Obiectiv european stiri: 326
Criza energetică stiri: 935

GEELY Moldova – la înălțime și în România! ©

13 iun. 19:32   Ştiri Auto
3438

Drapelul Moldovei și steagul GEELY Moldova a fost arborat pe cel mai înalt punct al munților din Maramureș - Vârful Pietrosul Rodnei, Munții Rodnei (2303 m.).

După cum a spus Andrei Elistratov, directorul agenției de publicitate ArtMarket, un amator de activități alpiniste (în palmares: Etna, Kilimanjaro, Everest Base Camp și alte vîrfuri), vorbim despre una dintre cele mai frumoase regiuni ale Romîniei – Maramureșul, unde zăpadă încă se întinde pe vîrfurile montane. În cel mai înalt punct al lor a fost arborat drapelul Moldovei și al GEELY Moldova. Tot acolo, participanții la acțiune s-au scăldat în lacul de munte, unde temperatura apei este de + 6, dar apa în sine este limpede și chiar o poți bea.

De menționat că brandul GEELY Moldova va fi acum din ce în ce mai întîlnit atît pe drumurile țării noastre, cît și în diverse acțiuni și evenimente. De exemplu, peste o săptămînă va apărea la Maratonul La Fetești 2022.

După cum s-a anunțat mai devreme, GEELY Moldova a semnat un acord de cooperare cu RunMoldova, o comunitate de alergători pe teren accidentat din țara noastră.

În 2022, modelele Geely vor însoți competițiile care se vor desfășura în cele mai pitorești locuri ale Republicii Moldova – Codrii de lîngă orașul Nisporeni, rezervațiile naturale Fetești și La Castel, rezervația naturală Orheiul Vechi etc. Primele probe au avut loc pe dealurile din apropierea orașului Nisporeni, unde, pe 28 mai 2022, au avut loc competițiile EcoRun Nisporeni dedicate zilei orașului.

Participarea mașinilor Geely la acest sport pe teren accidentat este o provocare menită, în condițiile Republicii Moldova, să confirme calitatea și fiabilitatea mașinilor de la una dintre cele mai progresiste și dinamice mărci – corporația multinațională GEELY AUTO.Auto imagini foto – Sid Smith

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав