Incendii stiri: 558
Criza energetică stiri: 1730

Geely Holding se alătură mișcării pentru sustenabilitate ©

8 dec. 2022,, 14:27   Ştiri Auto
1823 0

Grupul multinațional de automobile din China Geely Holding Group (Geely) a încheiat un parteneriat cu CSR Europe (Rețeaua europeană de afaceri pentru sustenabilitate și responsabilitate corporativă), Drive Sustainability, o platformă de colaborare lider. Geely va colabora cu alți unsprezece producători de echipamente originale - BMW Group, Daimler Truck, Ford, Honda, Jaguar Land Rover, Mercedes-Benz, Scania, Toyota, Volkswagen, Volvo Car și Volvo Group - pentru a conduce transformarea către o valoare circulară și durabilă. lanţ.valoare în industria auto.

„Suntem încântați să salutăm Geely Holding Group pe platforma lider europeană de CSR ca partener de sustenabilitate. Agenda 2030-2050 pentru Dezvoltare Durabilă este în mod necesar atât un program de conducere, cât și de cooperare. Numai atunci când companii de top precum Geely participă la lanțul lor valoric și lucrează împreună cu alte mărci și alte părți interesate, se poate obține un impact durabil la scară. Participarea Geely va consolida vocea comună a producătorilor de echipamente originale din întreaga lume pentru a crea un lanț valoric circular și durabil în industria auto”, a declarat Stefan Krets, CEO al CSR Europe.

Geely se va alătura, de asemenea, Drive Sustainability Questionnaire (SAQ), Drive Sustainability Network China (DS China) și va participa la dezvoltarea și implementarea de noi activități ca parte a strategiei pe termen lung Drive Sustainability.

1
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий