Coronavirus stiri: 8130
Obiectiv european stiri: 326
Criza energetică stiri: 933

Compania „DAAC-Hermes” – importatorul oficial de mașini Volvo în Moldova – a primit din nou trofeul de cristal Volvo Excellence Club ©

27 iun. 16:32 (reactualizat 28 iun. 10:44)   Ştiri Auto
3743

Compania DAAC-Hermes, importatorul oficial al mașinilor Volvo în Moldova, a primit trofeul de cristal Volvo Excellence Club 2022 – un premiu pentru calitatea serviciului clienți, nivelul de satisfacție și îndeplinirea tuturor standardelor.

Pentru al 4-lea an la rînd, Volvo Cars Moldova, condusă de șeful centrului auto Oleg Petcu, participă la competiții între importatori din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, ocupînd primul loc în grupul de piețe.

La 23.06. 2022, Volvo Car Center, a fost vizitat de directorul general al Organizației Importatorilor din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, Jesus Fernandez de Mesa.

Jesus Fernandez de Mesa a declarat: „Suntem foarte bucuroși și mîndri că suntem astăzi aici pentru a sprijini succesul importatorului oficial de mașini Volvo în Moldova pentru al patrulea an consecutiv.

La rîndul său, Igor Șcerbinschi, prim-vicepreședintele DAAC-Hermes, a remarcat că acesta este un premiu de valoare pentru companie și pentru întreaga echipă Volvo.

„Suntem foarte mulțumiți de acest premiu și de faptul că munca noastră a fost atît de apreciată.”

Volvo Cars Moldova are o echipă profesionistă, orientată către client.

De la an la an, tot mai mulți clienți preferă Volvo, ceea ce vorbește despre încrederea clienților în marcă și despre munca corectă și profesională a echipei.

În 2021, toate cele trei modele de SUV de la Volvo au preluat conducerea în clasele lor, depășind mărci de automobile precum Audi, BMW și Mercedes-Benz.

Alegînd Volvo, clientul alege siguranța, fiabilitatea și încrederea în ziua de mîine!Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав