X 
Coronavirus stiri: 8129
Obiectiv european stiri: 323
Criza energetică stiri: 913

Cercetările și inovațiile Geely ©

2 iun. 09:13   Ştiri Auto
2012

Misiunea Geely Auto este de a produce mașini excelente în care să fie combinată calitatea înaltă și tehnologiile moderne, de aceea compania își bazează strategia de dezvoltare pe cercetarea independentă în domeniul inovației și integrării cunoștințelor globale.

Ningbo:


Compania Zhejiang Geely Holding Group a dezvoltat o rețea globală alcătuită din cinci centre de cercetare situate în Gothenburg (Suedia), Coventry (Marea Britanie), Raunheim (Germania), Hangzhou (China) și Ningbo (China). În centrele de cercetare, specialiștii proiectează motorizări promițătoare, precum și dezvoltă tehnologii de mobilitate de ultimă generație. Geely Auto Group are în prezent peste 20.000 de ingineri, dintre care peste 2.500 sînt angajați în domeniul noilor tehnologii energetice.

California:


Rezultatul muncii active de cercetare a fost înregistrarea a peste 14.000 de brevete și recunoașterea Geely drept una dintre primele zece mărci în domeniul proprietății intelectuale și al inovațiilor din China. Inovațiile și îmbunătățirea continuă sînt o parte integrantă a culturii Geely. În același timp, activitatea inovatoare nu se limitează la centrele de cercetare. Angajații de la toate nivelurile companiei sînt responsabili de îmbunătățirea calității produselor și a procesului de producție.

Gothenburg:

Printre activele holdingului se află și centre internaționale de design situate în Shanghai (China), Gothenburg (Suedia), Barcelona (Spania), California (SUA) și Coventry (Marea Britanie).


La crearea designului mașinilor, compania se orientează spre tendințele globale din industrie, dar păstrează și particularitățile naționale. Geely Design este o echipă globală tînără și dinamică de dezvoltatori. Geely Design se află în fruntea a tot ceea ce produce Geely, precum și lucrează cu mărci-fiice care aparțin holdingului Geely Auto, cum ar fi LYNK & CO și London Electric Vehicle Company (LEVC).

Fiind unul dintre cei mai mari investitori în dezvoltarea tehnologiilor "verzi" în sectorul auto din China, Geely acordă o atenție deosebită creării unor mașini ecologice cu utilizarea centralelor electrice hibride. Misiunea sa este de a crea mașini sigure, economice și ecologice. De aceea, pentru a-și îmbunătăți produsele, Geely investește anual aproximativ 10% din profiturile sale în cercetări tehnologice și inovații. Ea pas cu pas schimbă lumea auto în bine.


Geely pune miza pe dezvoltarea a 5 domenii tehnologice cheie concepute pentru a asigura confortul maxim și siguranța funcționării mașinilor sale, unite sub denumirea comună de iNTEC. iNTEC este o soluție tehnologică integrată "inteligentă", creată pentru confortul și siguranța proprietarilor de mașini.


Astăzi Geely Holding Group este o companie de succes într-o dezvoltare dinamică, cheia succesului căreia sînt 3 piloni: inovație și tehnologie, calitate și siguranță.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав