Criza energetică stiri: 1516
Cutremure stiri: 275
Preşedintele stiri: 3380

Centrul auto GEELY l-a felicitat pe cel de-al 50-lea cumpărător GEELY ©

21 sep. 13:15   Ştiri Auto
2859 0

Centrul auto GEELY și-a deschis oficial ușile la Chișinău pe 12 august 2022, iar astăzi l-a felicitat pe cel de-al 50-lea cumpărător GEELY, urîndu-i cît mai multe bucurii în viață și la drum.

Centrul auto GEELY este situat pe adresa: mun. Chișinău, str. Calea Ieșilor, 14. și a fost deschis de compania DAAC-Hermes, care reprezintă marca GEELY în Republica Moldova. Chiar și pînă la deschiderea centrului auto GEELY în Moldova, au fost vîndute peste 30 de mașini ale acestei mărci.

Zhejiang GEELY Holding Group Co., Ltd (GEELY Holding) este o companie globală de automobile, cea mai mare companie privată de tehnologie auto din China, care investește activ în cercetare și dezvoltare. Se află pe lista Fortune Global 500 pentru al 11-lea an consecutiv, ocupînd locul 229 după ce veniturile sale anul trecut au atins cifra de 55,86 miliarde de dolari SUA. De cînd a ajuns prima dată pe lista Fortune Global 500 în 2012, GEELY Holding s-a ridicat cu peste 200 de poziții.

Structura Zhejiang GEELY Holding Group include: cel mai mare producător auto privat din China GEELY Auto Group, marca globală de automobile Volvo Car Group, precum și GEELY Commercial Vehicle Group, GEELY Technology Group și MiTime Group. În același timp, GEELY Auto Group unește cinci mărci auto: GEELY Auto, Geometry, Lynx & Co, Proton și Lotus.

Volvo Car Group unește două domenii de autoturisme: Volvo și Polestar.

GEELY Technology Group unește patru direcții inovatoare diferite: Cao Cao, Terrafugia, Joma, Qjiang.

GEELY Commercial Vehicle Group unește două domenii ale vehiculelor comerciale: London Electric Vehicle Company (LEVC) și Yuanсheng Auto.

În 2018, directorul Geely Holding Group a achiziționat 9,69% din acțiunile producătorului auto german Daimler AG și a devenit principalul său acționar. În 2019, compania Geely Holding Group și Daimler AG au anunțat despre crearea unui joint-venture Smart Automobile Co., Ltd pentru dezvoltarea unui brand comun de mașini electrice și hibride marca premium cu cota de participare de 50% la 50%.

La rîndul său, grupul Mingtai Investment Development Group (MiTime Group) a fost fondat în cadrul grupului de companii Geely Holding Group în 2004, iar principalul său gen de activitate sînt investițiile și managementul operațional în domeniul învățămîntului superior, sportului, turismului cultural și altor tipuri de afaceri. Grupul este împărțit în trei sectoare de bază: educație, sport și turism.

Astăzi Geely Holding Group este o companie de succes, într-o dezvoltare dinamică, cheia succesului căreia sînt 3 piloni: inovație și tehnologie, calitate și siguranță.

1
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

După remanierile de cadre din guvern, situația
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав