X 
Arşiţa stiri: 178
Jocurile Olimpice stiri: 135
Transnistria stiri: 1412

Anvelope auto Anvelope.md - cele mai bune anvelope pentru autoturisme ©

13 dec. 2019,, 09:47   Ştiri Auto
3685 0

Datorită uzurii naturale, funcționării necorespunzătoare sau după un accident, mulți proprietari de microbuze, SUV-uri, camionete și alte autoutilitare sunt nevoiți să schimbe cauciucurile.

Alegerea optimă atât din punct de vedere financiar, cât și din punct de vedere practic vor fi anvelopele auto Anvelope.md, a căror diversitate este prezentată la linkul. La dispoziția cumpărătorilor sunt produse de marcă, care corespund tuturor solicitărilor șoferilor moderni, de la rezistență la uzură și durabilitate, până la costuri democratice.

Beneficiile de cumpărare online

De regulă, șoferii trebuie să rezolve problema de schimbare a cauciucurilor în regim de urgență, deoarece fără pneuri bune nu poate fi garantat confortul și siguranța transportului, în special în timpul iernii sau pe trasee cu o acoperire proastă a drumurilor. Comanda virtuală este o modalitate universală de a economisi timp, bani și nervi simultan, deoarece nu este necesar să mergeți personal la piața auto sau la salon, unde nu se știe exact dacă anvelopele necesare vor fi disponibile, iar prețurile vor fi nejustificat de înalte. Pe Internet, la dispoziția dumneavoastră există o selecție mult mai mare de produse la un cost moderat, și puteți primi și achita produsul în modul în care vă este cel mai convenabil.

Ce anvelope pentru autoutilitare pot fi cumpărate pe site-ul Anvelope.md?

Magazinul online specializat este reprezentantul oficial în Moldova al producătorilor mondiali de piese auto, printre care BFGoodrich, Lassa, Altaishina, Kumho, Michelin, KAMA, Rosava, Triangle etc. Pentru comoditatea căutării sunt oferite două opțiuni de sortare:

  • în funcție de parametri, printre care marca, lățimea, înălțimea, diametrul, sezonul și gama de prețuri;
  • în funcție de automobil - trebuie doar să indicați pe site marca, modelul, anul de fabricație și modificarea pentru a vedea produsele potrivite conform parametrilor tehnici.

În sortiment sunt prezente anvelope de top, utilizate în cazul problemelor de alunecare, modele universale și de remorci cu descrieri detaliate, fotografii și informații despre cost. Există posibilitatea de a alege pneuri de vară sau de iarnă separat sau de a comanda un set de cauciucuri pentru toate anotimpurile. Magazinul colaborează atât cu clienți privați, cât și cu cei corporativi din diferite orașe ale Moldovei, oferind asistența managerilor calificați și preluând livrarea mărfurilor la destinație.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав