Vînătorii de comori caută oase de mamut într-un rîu din New York, după o informație apărută în podcast-ul lui Joe Rogan

17 ian. 01:00   Ştiinţă şi IT
1080 0

Mai multe grupuri de vînători de comori au fost văzute pe East River din New York, după ce un invitat de la podcast-ul Joe Rogan a susținut că un container cu oase preistorice valoroase de mamut a fost aruncat în rîu, în anii ’40, scrie The Guardian.

În ciuda lipsei de dovezi, vînătorii de comori au folosit bărci, echipamente de scufundări și camere de luat vederi pentru a căuta rămășițele. „Cred că șansele sînt la fel de mari ca la loterie. Iar oamenii cumpără acele bilete în fiecare zi”, a spus Don Gann, 35 de ani, din North Arlington, New Jersey, un scafandru comercial care a fost pe apă de la începutul săptămînii trecute, împreună cu fratele său și doi muncitori.

Totul a început cînd John Reeves, un miner de aur din Alaska pasionat de fosile, a apărut pe 30 decembrie la Joe Rogan Experience pentru a vorbi despre terenul său, unde a descoperit oase și colți și unde, la începutul secolului al XX-lea, în timpul săpăturilor după aur au fost găsite resturi de mamifere preistorice. O parte din acele rămășițe au fost aduse la New York, la Muzeul American de Istorie Naturală. „Voi începe o goană după oase”, i-a spus Reeves lui Rogan, înainte de a oferi o locație pentru zăcămînt.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Problemele legate de anularea zborurilor Air Moldova și plecarea mai multor companii aeriene reprezintă:
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий