Utilizatorii rețelelor de socializare discută pe larg noua provocare

1 dec. 2021,, 23:30   Ştiinţă şi IT
3751 0

Așa-numitul „Proiect netrimis” (The Unsent Project) este o colecție de scrisori de dragoste. Una dintre ele ar fi vrut să vă trimită o persoană dragă, dar din anumite motive nu a făcut-o.

Toate mesajele sînt emise de un bot, acest lucru are loc aleatoriu, dar multe persoane au remarcat că cuvintele primite s-au dovedit a fi valabile și le-au deschis ochii asupra evenimentelor petrecute în viața lor, relatează Noi.md.

Pe TikTok, videoclipurile Challenge cîștigă milioane de vizualizări. Pe Twitter, numărul postărilor cu hashtag-ul #unsentproject crește în fiecare zi. Acesta este unul dintre acele lucruri clasice de Internet care vă pot înveseli ziua. Cu toate acestea, nu toate mesajele pe care le primesc utilizatorii conțin lucruri plăcute - unele, de exemplu, vorbesc despre sentimente neîmpărțite sau experiențe dureroase.

Proiectul a fost creat în 2015 și a fost inițial dedicat unui studiu neobișnuit: în ce culoare percep oamenii dragostea. Pentru aceasta creatoarea The Unsent Project, Rora Blue, le-a cerut utilizatorilor să-i trimită mesaje anonime dedicate primei lor iubiri și să adauge mesajelor o culoare pe care au asociat-o cu persoana iubită.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?