X 
Arşiţa stiri: 174
Jocurile Olimpice stiri: 135
Transnistria stiri: 1455

Un șarpe rar cu două capete și-a arătat caracterul: ce a făcut

13 iun. 03:00   Ştiinţă şi IT
3431 0

Jay Brewer, fondatorul unei grădini zoologice din orașul Fountain Valley din California (SUA), a atras atenția oamenilor din întreaga lume arătînd pe pagina sa de Instagram un șarpe rar cu două capete.

În imaginile publicate se poate vedea cum reptila cu mutație genetică mușcă un om cu ambele capete deodată. Brewer ținea reptila deasupra gîtului și flutura prin fața acesteia degetul arătător, în timp ce asistentul său urmărea coada.

"Uite, uite, uite! Vezi ce fată supărată. Stop! De ce ești așa de morocănoasă? Nu-mi pot da seama care din voi are un temperament mai rău? E greu să ai de-a face cu un șarpe furios, dar acum va trebui să mă descurc cu doi", a spus bărbatul în timp ce încerca să mîngîie reptila și s-a ales imediat cu o mușcătură dublă.

Utilizatorii rețelelor de socializare au fost surprinși să vadă reptila anormală cu două capete.

"Am atît de multe întrebări. Cum s-a întîmplat acest lucru? Va supraviețui?";
"Bine, acum sînt al naibii de curios. Ne puteți arăta cum mănîncă acest șarpe?";
„Atît de mișto, mă întreb care cap controlează corpul?”.
Ulterior, autorul videoclipului, care are 7,8 milioane de urmăritori pe Instagram, a răspuns la toate întrebările abonaților pe canalul său de YouTube. În special, expertul a menționat că acesta este un șarpe șobolan de Texas de sex feminin - nu este veninos.


"Animalele care se nasc cu două capete au de obicei o viață grea pentru că fiecare dintre ele vrea să conducă. Singurul lucru asupra căruia au căzut de acord a fost să mă muște", a glumit Jay în descrierea videoclipului.

1
0
0
3
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав