COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Thailanda a depus prima plângere în justiție împotriva Facebook și Twitter pentru a înlătura conținutul ofensator

Thailanda a înaintat, joi, o acțiune în instanță împotriva Facebook și Twitter pentru că ignoră cererile să înlăture conținut de pe platformele lor. Aceasta este prima mișcare de acest gen pe care țara o face împotriva marilor companii digitale, potrivit Reuters.

Ministerul pentru Digital a depus o plângere la poliția care se ocupă cu infracțiuni cibernetice, după ce cele două companii social media au depășit termenul limită de 15 zile pentru a se conforma pe deplin cu ordinele emise pe 27 august de justiție privind înlăturarea conținutului, a declarat ministrul pentru Digital, Puttipong Punnakanta.

În schimb, nicio acțiune nu a fost înaintată împotriva companiei care deține Google, Alphabet, precum era sugerat inițial, aceasta înlăturând miercuri toate videoclipurile YouTube specificate în ordin, a spus Puttipong.

“Este pentru prima dată când folosim Legea infracțiunilor pe calculator pentru a acționa împotriva platformelor care nu se conformează cu ordinele instanței”, le-a spus Puttipong reporterilor.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load