X 
Cazul Șor stiri: 594

Telefoanele cu butoane sînt din nou actuale. Patru motive pentru a alege un gadget din trecut

19 mai. 03:00   Ştiinţă şi IT
5034 0

În anul 2023, telefoanele cu butoane devin din nou actuale, de ele au început să se intereseze consumatorii de toate vîrstele.

Potrivit datelor WSJ, noua generație a început să treacă activ activ la telefoanele cu butoane care au dominat piața înainte de apariția primelor smartphone-uri. Publicația spune că acestea cunosc o renaștere.


Principalul motiv al revenirii în vogă a telefoanelor cu butoane este dorința utilizatorilor de a-și reduce dependența de internet și de rețelele sociale. Telefoanele le permit utilizatorilor să trimită mesaje text. Mulți utilizatori consideră că acest lucru este suficient pentru a comunica.
Dar ce alte beneficii vă poate oferi un telefon cu butoane?

Nostalgie
Gadgeturile vechi provoacă la fel de multă nostalgie ca lucrurile noastre din copilărie, cum ar fi jetoanele pokemon sau tamagotchi, iar pentru alții, poate chiar mai mult.
Primele telefoane mobile, computere, console etc. au devenit favorite pentru persoanele care au crescut cu ele.

Ușor de folosit
Telefoanele cu butoane au o interfață simplă, ceea ce le face preferate pentru persoanele în vîrstă sau pentru cei care nu au experiență în utilizarea smartphone-urilor.
Aceste telefoane sînt de obicei mici, dar au butoane voluminoase și funcții simple, cum ar fi apeluri, mesaje și pot lucra mai mult de o săptămînă în regim de așteptare. Aici trecem direct la al treilea punct.


Bateria
Majoritatea telefoanelor cu butoane au o viață a bateriei foarte îndelungată. Aceasta înseamnă că pot fi folosite cîteva zile fără necesitatea de a fi reîncărcate, ceea ce este foarte avantajos.

Prețul
Telefoanele cu butoane costă de obicei semnificativ mai puțin decît smartphone-urile cunoscute (diferența poate fi de o mie de dolari). Aceasta este o sumă semnificativă care poate fi importantă pentru persoanele cu un buget limitat sau pentru cei care nu doresc să investească într-un smartphone scump, mai ales dacă folosesc telefonul doar pentru a trimite mesaje text sau pentru a efectua apeluri.

6
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?