TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Studiu Google: 43% dintre utilizatorii în etate navighează pe internet mai mult de 4 ore pe zi

Google a publicat un studiu despre modul în care utilizatorii ruși în etate care au peste 50 de ani folosesc internetul.

Studiul a fost realizat pe internet în rîndul populației ruse cu vîrsta de peste 16 ani. 70% dintre respondenți sînt reprezentanți ai categoriei de vîrstă 50+. La sondaj au participat 2005 persoane, dintre care 56% - femei, 44% - bărbați.

Baby boomeri sînt persoane cu vîrsta peste 50 de ani care folosesc mult Internetul: 93% dintre utilizatorii din această categorie de vîrstă intră pe internet de mai multe ori pe zi, dintre ei 43% petrec în rețea mai mult de patru ore.

74% dintre baby boomerii intervievați au un smartphone, alte 71% utilizează un laptop pentru a accesa Internetul. 60% din generația în etate folosesc un computer personal, iar 38% folosesc o tabletă.

Baby boomerii din Rusia fac cumpărături pe Avito - 76%, Ozon.ru - 62% și AliExpress - 61%. Cea mai populară rețea socială din această categorie de vîrstă este VKontakte - 78%, Odnoklassniki e pe locul doi - 73%, iar Facebook pe locul trei - 65%.


Cel mai adesea baby boomerii folosesc WhatsApp - 86% dintre respondenți, Skype - 80%. Mai mult decît atît, cel mai adesea oamenii din această generație folosesc mesajele SMS - 98%.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load