TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Primul restaurant robotizat s-a deschis în China

Primul restaurant robotizat s-a deschis în China

În noul restaurant, tot lucrul în fac roboții. Aceştia nu doar îi întîlnesc pe clienți și primesc comenzi de la aceștia, dar pregătesc și feluri de mîncare. Restaurantul a costat 29 de milioane de dolari.

În China, a început să funcţioneze un restaurant, în care clienții sînt întîmpinaţi, deserviţi de roboţi. Tot roboţii, în principal, gătesc mîncărurile, scrie GizmoChina.

Compania chineză de imobiliare Country Garden Holdings Co. Ltd, a fost cea care a inaugurat, în oraşul în Guangzhou, acest local, denumit Foodom.
Vizitatorul care vine este întîmpinat de un robot. El îl însoțește pe oaspete pînă la masă, îi oferă meniul, recomandă un anumit fel de mîncare și primeşte comanda.


Prepararea mîncării revine şi ea roboţilor, care funcţionează în umăr de 32, la bucătărie. Se remarcă faptul că aceştia au studiat arta culinară a primilor 10 cei mai buni bucătari-şefi. Pentru a face acest lucru, a fost folosit un soft special care a asigurat urmărirea şi memorizarea tuturor detaliilor – ingredientele necesare, metoda și timpul de preparare, controlul temperaturii.

Bucatele gata sînt oferite clientului cu ajutorul unei benzi transportoare sau o aduce tot un robot.

29 milioane de dolari a costat deschiderea restaurantului robotizat. Acest preț nu l-a speriat pe gigant. Cei de la Country Garden Holdings Co. Ltd a menționat că, în termen de doi ani, intenționează să deschidă alte mii de localuri de acest tip, în China.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load