Primele probleme apărute la telefonul pliabil, lansat de Samsung

Primele probleme apărute la telefonul pliabil, lansat de Samsung

La începutul săptămînii, Samsung a trimis cîteva modele ale noului său smartphone pliabil, Samsung Galaxy Fold, spre testare mai multor publicații.


Însă mai mulți jurnaliști care au testat telefonul, au publicat imagini pe rețelele de socializare care arată probleme grave cu display-ul smartphone-ului, după doar o zi de utilizare.


Mark Gurman, Bloomberg, a scris pe Twitter că „ecranul telefonului Galaxy Fold primit pentru recenzii, este complet stricat și nu mai poate fi folosit, după doar două zile. E greu de spus dacă problema este una răspîndită sau nu”.


Dieter Bohn, The Verge: „S-a întîmplat ceva cu ecranul telefonului Galaxy Fold și a apărut o denivelare pe el. Nu știu cum s-a întîmplat și aștept un răspuns de la Samsung. Ecranul e stricat”.


Steve Kovach, CNBC: „După doar o zi de folosire”. Jurnalistul a publicat un clip în care se vede că o jumătate a ecranului nu mai funcționează cum trebuie și pare defectă”.


Samsung a precizat că a primit „cîteva semnalări” în legătură cu display-ul telefonului Galaxy Fold și spun că „va inspecta amănunțit aceste telefoane pentru a stabili cauza defectării ecranului”. BBC News scrie că problema ecranului de la Galaxy Fold este un pas înapoi pentru companie, care a prezentat acest smartphone drept o inovație impresionantă.


Dacă problema este una generalizată, atunci Samsung ar putea avea de suferit dacă scoate smartphone-ul în vînzare, mai ales că un model costă 2.000 de dolari.


Jurnaliștii care au testat telefonul spun că nu au forțat în niciun fel ecranul: „Orice s-ar fi întîmplat, nu a fost din cauză că aș fi fost neglijent cu telefonul”, a spus Dieter Bohn.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load