COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Organismul persoanelor cu imunitate bună se descurcă cu coronavirusul fără medicamente

Potrivit datelor preliminare, în ciuda faptului că COVID-19 este cauzat de un nou virus, după recuperare, oamenii au un răspuns imun constant, ca și în cazul gripei.

Oamenii de știință australieni au descoperit că organismul persoanelor cu imunitate bună poate face față în mod independent infecției cu coronavirus. Acest lucru este anunțat de revista specializată Nature Medicine.

Medicii au ajuns la această concluzie după ce au urmărit o locuitoare de 47 de ani din Wuhan, China, care nu avea boli patologice și obiceiuri proaste, transmite sputnik.md.

După sosirea în Australia, femeia a fost spitalizată cu simptome de coronavirus. În special, ea avea slăbiciuni, dificultăți de respirație, tuse uscată și febră mare.

Se remarcă faptul că în spital medicii nu i-au prescris femeii antibiotice sau medicamente antivirale. În același timp, pentru a menține echilibrul lipidic în organism, i-a fost injectat lichidul intravenos.


Ca urmare, pacienta s-a vindecat complet de coronavirus în 2 săptămîni.

Potrivit oamenilor de știință, testul de sînge al femeii a demonstrat o creștere a celulelor sistemului imunitar, care este caracteristică în timpul luptei organismului cu gripa obișnuită.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load