COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Oamenii de știință din Sankt Petersburg au numărat toți melcii din Arctica

Oamenii de știință din Sankt Petersburg au numărat toți melcii din Arctica

Cercetătorii din Rusia au numărat și au clasificat toți melcii din Arctica. Acest lucru va ajuta la studierea modului în care schimbările climatice îi afectează.


Cercetătorii de la Universitatea din Sankt Petersburg au făcut publice toate informațiile cunoscute pînă în prezent despre compoziția speciei și stilul de viață al acestor animale din estul Arcticului.


Ei au descoperit că regiunea găzduiește cel puțin 66 de specii de gastropode microbiene aparținînd celor patru subclase. Cercetătorii au descris, de asemenea, detalii importante despre structura internă și secvențierea genelor utilizate în mod tradițional în clasificarea animalelor.Potrivit lui Ivan Nehaev, oamenii de știință au nevoie de această informație pentru a înțelege natura Arcticii și modul în care se dezvoltă. Acum, cercetătorii s-au concentrat asupra modului în care s-a format fauna și modul în care ecosistemele reacționează la schimbările climatice carea au legătură cu activitatea omului.


De exemplu, oamenii de știință au descoperit că melcii care trăiesc în zone mai sudice se găsesc în teritoriile de nord. Cu toate acestea, cercetătorii nu au o bază științifică suficientă pentru a înțelege cauzele mutării.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load