COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Oamenii de știință au creat un sistem eficient de transmitere a energiei la distanță

Oamenii de știință au creat un sistem eficient de transmitere a energiei la distanță

Oamenii de știință au creat un sistem eficient de transmitere a energiei la distanță. Acesta vă permite încărcarea dispozitivelor electronice, indiferent de distanța dintre dispozitiv și sursa de alimentare.


Metodele moderne de încărcare fără fir a dispozitivelor electrice funcționează numai dacă setările generale ale sistemului sînt configurate la o anumită distanță de transmisie. Adică pentru o încărcare eficientă, dispozitivul trebuie să fie permanent la o anumită distanță de sursa de energie.


Frecvența proprie a sistemului este frecvența la care sistemul funcționează bine și care contribuie la transmiterea eficientă a energiei către dispozitiv. În sistemul dezvoltat de cercetători, această frecvență de oscilație se adaptează independent la condițiile care se schimbă, cum ar fi mișcarea dispozitivului care primește energie, în mai puțin de o milisecundă. Astfel, sistemul menține o transmisie eficientă chiar și atunci cînd dispozitivul este în mișcare rapidă.În plus, sistemul permite încărcarea dispozitivului aproape indiferent de distanța de la sursa de alimentare.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load