O nouă aplicație Instagram ar putea nemulțumi utilizatorii

O nouă aplicație Instagram ar putea nemulțumi utilizatorii

Instagram testează un nou design al aplicației care va ascunde contorul cu aprecieri.

„Vrem ca urmăritorii voștri să se concentreze asupra a ceea ce împărtășiți, nu cîte aprecieri adună postările dvs. În timpul acestui test, numai persoana care împărtășește o postare va vedea numărul total de like-uri pe care le primește”, descriu dezvoltatorii Instagram noul prototyp.

Potrivit techcrunch.com, ascunderea numărului de aprecieri, ar putea reduce mentalitatea turmei, cînd oamenii apreciază doar ceea ce are deja tone de Likes. S-ar putea reduce senzația de concurență pe Instagram, deoarece utilizatorii nu vor compara cîte like-rui au adunat ei, prietenii mai populari sau superstaruri. Și totodată, astfel ar putea încuraja creatorii de conținut să posteze ceea ce simt cu adevărat, în loc să încerce să creeze ceea ce va fi apreciat de toată lumea.

Testul de schimbare a designului a fost făcut public de Jane Manchun Wong, expert în domeniul ingineriei inverse care a anunțat și alte funcții ale Instagram, care ulterior au fost confirmate sau lansate oficial. Wong a descoperit testul de modificare a designului în codul Android al lui Instagram și a reușit să genereze capturile de ecran de mai jos.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load