TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Noua schimbare la care lucrează Instagram

Noua schimbare la care lucrează Instagram

Cei de la Instagram încearcă să copie cu succes funcțiile pe care utilizatorii le folosesc în Snapchat. O nouă aplicație, sub denumirea Threads, îi va reuni pe cei care în Instagram se regăsesc în categoria „prieteni apropiați” (close friends).

Practic, utilizatorii vor putea să le arate prietenilor lor unde se află, ce procent al bateriei au, cu ce viteză se deplasează, sau să le trimită mesaje cu fotografii/video, folosindu-se de uneltele creative disponibile deja pe Instagram.


Threads s-ar afla acum în perioada de testare de către angajaţii Facebook, însă Instagram a refuzat să comenteze pe această temă.

În luna mai a acestui an, Instagram a închis un proiect pe care îl începuse în 2017, denumit Direct, care se dorea a fi o aplicaţie dedicată numai mesajelor. Cu toate acestea, compania încă mai crede că poate construi o aplicaţie care să aibă aceeaşi atractivitate printre utilizatorii tineri precum Snapchat, motiv pentru care a început să dezvolte Threads, notează presa străină.

O astfel de aplicaţie ar putea naşte din nou discuţii cu privire la siguranţa datelor personale, ţinînd cont că cei care se află pe lista ta de „prieteni apropiaţi” vor putea vedea, în timp real, locaţia în care te afli.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load