COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

În Rusia a început lansarea tabletelor

În Rusia a început lansarea tabletelor

În Rusia a început producția tabletelor rusești "Аквариус" în fabricile din Moscova și regiunea Ivanovo, transmite Noi.md.

Potrivit presei ruse, aceste întreprinderi au primit un ordin de stat pentru fabricarea a 360 de mii de tablete pentru nevoile recensămîntului rus, care va avea loc în primăvara anului viitor.

Acum corespondenții, în loc să poarte cu ei genți grele cu hîrtie, vor putea să lucreze pe o tabletă modern cu o greutate de 700 gr. Gupă efectuarea recensămîntului, dispozitivele vor fi transmise în școlile, bibliotecile și spitalele rusești.


După cum a aflat mass-media, această tabletă poate fi numită formal rusească, deoarece corespunde cerințelor Ministerului Comerțului, conform cărora designul dispozitivului autohton, documentația acestuia, programul software-ul trebuie creat strict în Rusia. Însă este permisă utilizarea componentelor străine.

Experții menționează că este imposibil să interzicem odată pentru totdeauna utilizarea componentelor străine, pentru că înainte de a interzice, trebuie să învățăm să le facem singuri, ceea ce și face Rusia.
Dar este de o mie de ori mai bine decît procurarea de produse finite în străinătate, cu riscul de a primi detalii spion în ele.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load