TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

Facebook și Instagram au picat din nou

Facebook, Instagram și Messenger sînt inaccesibile la momentul redactării acestui material. Problemele au apărut în jurul orei 00:00 și nu este foarte clar cînd se vor remedia.

Încercînd să fac o postare pe Facebook în jurul ore 00:30, m-am confruntat cu ecranul de mai jos. Am încercat imediat să intru pe Instagram de pe laptop, iar singurul detaliu grafic pe care îl pot vedea este sigla rețelei sociale pe un fond gri, atît.

La ora 12:40, pe downdetector.com, un agregator de sesizări în legătură cu funcționalitatea diverselor platforme, după cum se poate vedea în captura de ecran de mai jos, peste 18.000 de persoane au înregistrat dificultăți în a accesa Facebook. În cazul Instagram raportările au fost un pic mai puține, în jurul valorii de 10.000, dar este posibil să mai crească în următoarele minute.

De ce au picat Facebook, Messenger, Instagram, dar WhatsApp, nu

Deși sînt toate servicii online ale aceleeași companii controlate de Mark Zuckerberg, în timp ce Facebook, Messenger și Instagram au devenit inaccesibile, WhatsApp pare să fie în regulă. Am sunat o prietenă la 00:40, iar apelul a funcționat fără probleme, chiar și o videconferință.


Pe downdetector.com, în jurul problemelor WhatsApp au fost sesizate doar vreo 400 de sesizări, în timp ce Facebook a sărit la 150.000 în 10 minute.

Problemele cu Facebook s-au remediat și, ca de fiecare dată, este improbabil să existe un comunicat oficial pe marginea subiectului. Pe pagina oficială de Facebook a companiei, ultima postare încearcă să fie una motivațională despre comunitățile din Houston, din data de 7 aprilie.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load