TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

Facebook are o nouă aplicaţie matrimonială

Facebook a început se testeze o nouă aplicaţie de dating, de sine stătătoare, care funcţionează în afara reţelei sale sociale şi pune accentul pe video.

NPE Team, divizia Facebook care face experimente de social media, pentru a vedea ce alte instrumente trezesc interesul utilizatorilor, a început să testeze o aplicaţie de dating, numită Spark, în care oamenii se întîlnesc pe video.

Cu aplicaţia de dating pentru “oameni buni”, cum o promovează Facebook, utilizatorii participă la întîlniri video care durează 4 minute. La acest moment, nu pare să existe o limită de întîlniri la care o persoană poate participa.

Cînd două persoane vor să se cunoască mai bine, se trece la nivelul doi - o întîlnire video de 10 minute.

După a doua întîlnire, aplicaţia le va sugera celor doi să ia legătura printr-o aplicaţie de chat, precum Instagram Direct sau iMessage.


Bunătatea nu este doar parte a unui slogan. În cadrul procesului de înregistrare, utilizatorii trebuie să spună de ce se consideră oameni buni. Mai mult, Facebook spune că răspunsurile acestora sînt verificate de o echipă de angajaţi, înainte ca un utilizator să fie acceptat.

De asemenea, contul de Facebook va fi un criteriu obligatoriu pentru utilizarea Spark.

Compania americană promite că Spark va fi o aplicaţie gratuită, lipsită de swipe-uri (pentru refuzuri), de profiluri personale publice şi că nu va exista nicio funcţie de comunicare directă, care să agaseze utilizatorii.

Dacă experimentul Facebook se va transforma într-un produs final, Spark va fi al doilea serviciu matrimonial al companiei, după Facebook Dating, lansat în 2019.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load