COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cînd va fi prezentat primul smartwatch de la Google

Cînd va fi prezentat primul smartwatch de la Google

După o sumedenie de zvonuri legate de apariţia lui Pixel Watch în ultimii ani, se pare că ceasul produs de Google şi-ar face în sfîrşit apariţia la evenimentul de lansare al lui Pixel 4, de săptămîna viitoare.

O sursă a publicaţiei Nikkei Asian Review spune că, pe lîngă Pixel Watch, Google va lansa şi o variantă 5G a celui mai nou smartphone al său, Pixel 4. În ultimii ani, zvonurile despre lansarea unui smartwatch realizat de Google au fost din ce în ce mai numeroase, acesta fiind aşteptat la evenimentul de lansare de hardware organizat de gigantul american anul trecut.

Ceasul nu a apărut însă, astfel că zvonurile au continuat pînă în ziua de azi, cînd se pare că acesta îşi va face totuşi mult-aşteptatul debut pe 15 octombrie, la evenimentul de lansare al celui mai nou smartphone Google, Pixel 4. Ceasul ar urma să ruleze sistemul de operare al Google, Wear OS, deşi există şi posibilitatea de a folosi noua tehnologie de ceas hibrid achiziţionată de Google de la Fossil în acest an, pentru suma de 40 de milioane de dolari.


Cu toate acestea, multe voci au spus că această achiziţie ar fi fost mai mult legată de talentul din spatele tehnologiei, Google aducînd şi 20 de ingineri de la Fossil în propria companie. Rămîne de văzut dacă dispozitivul va fi pînă la urmă lansat pe 15 octombrie, sau cei care îşi doresc un smartwatch realizat de Google vor avea de aşteptat încă un an.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load